Кращі бренди шпалер для ремонту

Брендові шпалери: вибір для інтер’єру

Є кілька параметрів, які потрібно обов'язково враховувати, ми розглянемо їх трохи нижче. Найкращими країнами-виробниками вважаються Італія, Франція, Німеччина. Це відомі бренди, що зарекомендували себе як надійні та сучасні виробники —  ARLIN, ARMANI/CASA, ARTE, BN CONTRACT, CARL ROBINSON, COLE&SON, MARBURG, PRINT 4, THE STUDIO 465, WALLQUEST.

Брендові шпалери надійно тримають форму та не розтягуються, не втрачають своїх якостей з плином часу, мають антибактеріальний ефект. Великий асортимент кольорів та декоративних елементів дає змогу легко експериментувати з інтер'єром. 

Якщо ви в пошуках вишуканих візерунків, які вдало підійдуть до інтер'єру в стилі бароко та арт-нуво радимо звернути увагу на виробника SANGIORGIO. Колекція виробника Grand Palais бере свою назву від паризького Grand Palace на Єлисейських Полях. Також вишуканим варіантом стане італійський бренд Print 4, який поєднує в собі вишуканість та приємні кольорові композиції.

Для лофту та сучасного інтер'єру найкраще підійде бренд J&V, в колекціях якого переважає білий, кремовий та сірий колір. Також для створення нейтральних кольорів підійде бренд FUGGERHAUS або BN CONTRACT.

Якщо над майбутнім проектом не буде працювати інтер'єрний дизайнер, то краще розпочати із загального огляду приміщення, якщо воно має погану вентиляцію або потребує штучного створення світлих зон.

Як обрати шпалери

Не має різниці, чи працюєте ви тандемі з дизайнером інтер'єру або самостійно будете купляти шпалери на стіну. Перше — знайомство з проектом. Пам'ятайте, що єдина мета, яку ви можете переслідувати — створення затишку і тепла, якщо це не комерційна будівля.

Найкраще дотримуватися класики, тому що комбінація однотонних кольорів, завжди виглядає виграшно. Особливо total white, монохромний сірий, бордовий, насичено рожевий.

Обов'язково заздалегідь продумайте декор — лампи, скульптури, свічки, килими, штори, рослини, полички та скомбінуйте з майбутнім кольором шпалер. Враховуйте загальну колористику вашого приміщення.

Робимо висновки, що при покупці варто звернути увагу на дизайн, матеріал, поверхня, тип шпалер під кімнату, колекцію. Тобто підбираючи брендові шпалери для конкретного приміщення: загальний план освітлення, розміри всіх кімнат, висота стелі, архітектурний план, інтер'єр.


Переглядів: 5706
Поширень: 0

Останні новини