У Вінниці вперше пройде конкурс краси Mrs.Vinnytsia Іnternational 2019

9 лютого у Вінниці пройде конкурс краси для жінок 25-45 років.  Переможиця представить Вінницю на Всеукраїнському конкурсі Mrs Ukraine International-2019.

Наразі вже обрано 11 фіналісток конкурсу. Усі вони – успішні бізнес-леді, представниці мас-медіа, викладачки, представниці Феміди, бухгалтери, медики, косметологи, мандрівниці. А ще - майже усі вони люблячі матусі та кохані дружини. Кожна з учасниць – впевнена в собі особистість, зі своїми поглядами на життя.

 «Сьогодні конкурси краси мають певні обмеження – вік, зріст, об’єми фігури, тощо. Конкурс «Місіс Вінниця Інтернешинал» дозволяє вийти за ці «рамки» та показати, що жінка у будь-якому віці прекрасна, - розповідає організаторка конкурсу Анна Окрема. – Це не лише конкурс краси, це також і демонстрація талантів, а ще – певний челенж життєвих історій, які так чи інакше допомогли нашим конкурсанткам стати успішними. Хтозна, можливо, і гості свята, надихнувшись історіями наших дівчат, зможуть вийти за рамки та досягнути того, що раніше їм здавалось недосяжним».

Серед учасниць:

Вікторія Завальнюк Яна Врублевська Олена Жагловська Валентина Онофрійчук Інна Цимбалюк Ірина Літинська Тетяна Шумник Антоніна Пачевська Олена Грабік Валентина Іванюта Інна Сукманова

Нині учасниці активно готуються до фіналу, який відбудеться 9 лютого у ресторані MONT BLANC.

Конкурсантки зможуть проявити свої найкращі якості, продемонструвавши не тільки зовнішню привабливість, але i можливось гідно представити наше місто на Всеукраїнському конкурсі.

Організатор конкурсу Анна Окрема - Регіональний директор Mrs. Vinnitsya lnternotionаl 2019, «Перша Віце-Місіс ЗЕМЛЯ УКРАЇНА 2017».

Для інформації: Mrs.Vinnytsia international 2019 -  один з найпрестижніших конкурсів краси, який проходить щорічно в США ось уже 30 рік поспіль! В Україні цей конкурс стартував в 2018 році. Цьогоріч конкурс вперше пройде у Вінниці.



Переглядів: 3859
Поширень: 0

Останні новини