У червні поточного року Бюджет Вінницької області отримав понад 1 млн. грн. акцизного податку

У червні поточного року від ліцензування оптової торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами до місцевого бюджету надійшло понад 1 млн грн, що майже вдвічі більше доведеної розрахункової бази.

Згідно з інформацією ГУ ДФС у Вінницькій області, надходження від ліцензування виробництва спирту етилового та алкогольних напоїв в червні склали 3 тис. грн, доведену розрахункову базу виконано на 100%.

Також протягом червня до Державного бюджету було мобілізовано 97 тис. грн акцизного податку із вироблених товарів, що в 2,5 рази більше доведеної розрахункової бази.  

Крім цього, за порушення у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів орієнтовна сума фінансових санкцій у червні перевищує 178 тис. грн. Зокрема, за торгівлю алкоголем за цінами, нижчими від встановлених мінімальних оптово-відпускних або роздрібних цін, – 90 тис. грн; торгівлю без відповідної ліцензії –  17 тис. грн. За реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, фінансові санкції перевищили 54 тис. грн. При цьому було анульовано 7 ліцензій.



Переглядів: 1687
Поширень: 0

Останні новини