Поліція розслідує обставини автопригод, в яких травмувались двоє пішоходів

23 січня в  Тульчинському районі стались дві дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів. Двох потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізували до районної лікарні. 

Близько 07.00 години водій автомобіля «Opel Corsa» в с.Кинашів допустив наїзд на 38-річну  місцеву жительку, яка пересувалась по проїжджій частині дороги. За кермом іномарки перебував 31-річний житель с. Клебань Тульчинського району.

Ще одна автопригода, в якій травмувався пішохід, сталась в с. Кирнасівка близько 12.30 години.  31-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz», об’їжджаючи перешкоду, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 55-річного місцевого жителя, який стояв на узбіччі дороги.

Внаслідок дорожньо-транспортних пригод потерпілі госпіталізовані до Тульчинської районної лікарні.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Шановні пішоходи! Нагадуємо та закликаємо до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Будьте обачними та обережними на дорогах, від цього залежить Ваше життя.



Переглядів: 2170
Поширень: 0

Останні новини