Вінничани врятували покалічену під колесами автобуса собаку

Пост про те, що песик потребує допомоги розмістила у себе на сторінці у Фейсбук зооволонтерка Інна Петер.

«Мені зателефонували люди, кажуть: під Калинівкою автобус збив собаку. Коли ми туди приїхали, дізнались, що пес тут вже більше тижня. Ми його забрали до Вінниці, відвезли до ветлікарні. На рентгені показало перелом хребта та стегна. Шансу лікарі не давали. Ми тоді звернулись до київських фахівців. Там зробили йому МРТ та повністю обстежили. Але, через те, що травма «затягнулась», лікування не дало результатів. Ми кинули клич, шукали добрі руки для травмованого пса, писали у групах, постили публікації. Відгукнулись подружжя Анна та Микола та вирішили допомогти чотирилапому», - розповідає історію Біма Інна.

Жінка каже, коли вперше побачила фото собаки, захотіла його забрати собі. «Мене зачепило фото, на яких був пес, на колінках, з опущеною головою, мені його стало шкода. Видно було, що він страждав», - розповідає вінничанка Анна Помазан, яка «усиновила» песика.

Допомогти поставити собаку на лапи взялись волонтери. Один з них змайстрував для «спинальника» інвалідний візок. Це спеціальна установка на колесах, яка фіксує та підтримує тіло собаки. А колеса замінюють Біму задні лапи. Волонтери ж звертаються до вінничан: "Не будьте байдужими до біди будь - кого, навіть, якщо це беззахисна тваринка!"



Переглядів: 3673
Поширень: 6

Останні новини