Відомі дні кастингу на наймоднішу дитячу подію весни – «Kids fashion show»

Vinnytsia Kids Fashion Show розпочинає творити нову унікальну історію та запрошує тебе стати її частиною! Вже традиційне модне дійство у нашому місті проводитиметься вчетверте і цього разу воно набирає ще більших обертів та виходить на всеукраїнську платформу.

Нові обличчя. Нові імена. Нові тенденції та тренди у світі дитячої моди сезону весна-літо 2019, свіжі ідеї, цікаві погляди та неординарні рішення – вже зовсім скоро на головному подіумі міста. Це справжнє свято для тих, хто обирає якість та стиль, красу та комфорт, хто не боїться експериментувати та йде в ногу з часом.

Kids Fashion Show – це не просто подія, це справжнє маленьке життя, яке проживає кожен учасник, починаючи з перших хвилин кастингу та завершуючи фінальним виходом на подіум у вбранні з нових колекцій найкращих українських дизайнерів та світових дитячих брендів.

Усіх, хто мріє пройнятись атмосферою справжнього модного шоу, відчути шалену енергетику подіуму та яскравих декорацій, поринути у світло софітів, спалахів фотокамер, організатори запрошують взяти участь в кастингу, який відбудеться 17 та 24 лютого з 10:00 до 13:00 у фотостудії «PUDRA» (Соборна, 8).

Учасникам відбору необхідно буде пройти реєстрацію та отримати свій порядковий номер, потім продемонструвати перед членами журі свої навички дефіле, а спеціальний фотограф зробить кілька професійних фото. Рекомендований дрес-код кастингу – темний низ, світлий верх та зручне взуття.

Родзинкою цьогорічного весняного показу є те, що Kids Fashion Show розширює свої кордони і запрошує до участі маленьких моделей з різних міст України. Для того, щоб взяти участь в онлайн-відборі, необхідно до 15 лютого надіслати на електронну адресу fashionkidsshowvn@gmail.com наступну інформацію: прізвище та ім’я дитини, вік, зріст, місто, контактний номер телефону батьків, а також прикріпити 2 фото (портрет і повний зріст) та відео (дефіле). Для підтвердження реєстрації та уточнення всіх деталей телефонуйте за номерами: 097-977-71-97 або 098-550-08-55.

Організатори з нетерпінням чекають на яскравих, активних та цілеспрямованих дівчат і хлопців віком від 4 до 13 років, які люблять пробувати щось нове та цікаве, обожнюють сцену та не бояться бути в центрі уваги.

Візьми участь в кастингу, заяви про себе та стань новою зіркою наймасштабнішого дитячого показу мод! Давай писати історію Vinnytsia Kids Fashion Show разом!    



Переглядів: 4495
Поширень: 1

Останні новини