Вінницьких підприємців запрошують взяти участь в опитуванні «Критикуєш – пропонуй!»

Представникам малого та середнього бізнесу пропонують взяти участь в опитуванні «Критикуєш – пропонуй!». Його проводить департамент економіки і інвестицій Вінницької міської ради. У департаменті наголошують, що їм важлива думка підприємців для визначення пріоритетних завдань та шляхів розвитку підприємництва.

Участь у голосуванні можна взяти за посиланням. Анкета адресована приватним підприємцям, бізнес-асоціаціям та спілкам підприємців. Вона містить питання, що стосуються проведення майбутніх освітніх, інформаційних заходів та створення комунікаційних майданчиків. 

«Думка представників бізнесу є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку малого та середнього бізнесу. Опитування проводимо з метою збору пропозицій та підведення підсумків розвитку підприємництва за 2018 рік в рамках реалізації Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва Вінницької міської ОТГ на 2017-2020 роки», - каже директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Віталій Погосян.




Переглядів: 4525
Поширень: 0

Останні новини