У Вінниці оперативники затримали групу квартирних злодіїв

7 лютого оперативники Управління карного розшуку спільно з кримінальною поліцією Вінницького відділу поліції затримали відразу після вчинення злочину групу квартирних злодіїв.

За словами начальника УКР ГУНП у Вінницькій області  Андрія Дамзіна,  вчора по вулиці Грибоєдова у Вінниці зловмисники обікрали квартиру, звідки винесли  планшет, смартбук, фотоапарати, ювелірні вироби та навіть парфуми. Працівникам кримінальної поліції вдалося оперативно затримати злодіїв в іншому районі міста – на таксі вони встигли виїхати на Старе місто.

Затриманими виявилися два мешканці Вінниці, віком 35 та 27 років. Обидва раніше відбували покарання за крадіжки та грабіж. Зловмисники познайомилися в місцях позбавлення волі, а після звільнення знову стали на злочинний шлях.

У злодіїв вилучили речові, викрадені з помешкання та знаряддя злочину, зокрема, відмички. Молодиків затримано в процесуальному порядку - за підозрою у вчиненні крадіжки з проникненням в житло відповідно до ч.3 ст.185 КК України. За такий злочин передбачено покарання – до шести років ув’язнення.

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Проводяться слідчі дії, готуються матеріали для оголошення зловмисникам про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Затриманих перевіряють на вчинення аналогічних злочинів на території області.



Переглядів: 3468
Поширень: 1

Останні новини