Представники Української академії лідерства завітають до Вінниці

12 лютого о 18.00 у Вінницькому молодіжному центрі “Квадрат” студенти УАЛ розкажуть про особливості навчання в академії, чому варто вступати в УАЛ та які можливості відкриваються перед студентом академії.

Наша країна змінюється! Армія стає сильнішою, розвиваються сфери освіти та охорони здоров’я, відкриваються нові бізнеси. За кожною перемогою стоять імена реальних людей. Сьогодні ти можеш стати одним з таких змінотворців!

Тобі від 16 до 20 років; Амбіції масштабів країни; Готовий брати відповідальність за себе та інших.

Тебе очікують 10 місяців захопливого навчання, тренінги від найкращих українських експертів, експедиції Україною та світом, нові знайомства та проекти, що змінюють Україну вже сьогодні. Ми розповімо більше про академію та життя в ній, відповімо на усі запитання та обговоримо усі нюанси навчання в академії. Чекаємо на тебе та не забудь привести своїх друзів! За додатковою інформацією звертайтеся: Альона Одаренко, +380662024645 .

Для довідки:

Українська академія лідерства – це формаційна 10-місячна неформальна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років.

Академія допомагає молоді зрозуміти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

Детальніше про подію у Фейсбук


Теги: молодь

Переглядів: 2635
Поширень: 0

Останні новини