Вінничани у складі збірної України успішно виступили на Чемпіонаті світу з пара-тхеквондо та Кубку світу з пара-пауерліфтингу

Чемпіонат світу з паратхеквондо стартував у Туреччині 5 лютого. У перший день змагань збірна України завоювала «золото» і дві «бронзи». Участь в змаганнях взяли близько 400 спортсменів з 69 країн світу, які боролися за медалі в розділах керугі і пумсе. 

Найсильнішим складом виступає національна збірна України з тхеквондо серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, в складі якої лідери світового рейтингу – Вікторія Марчук із Запоріжжя і Антон Швець з міста Ладижин, що на Вінниччині. 

Дві бронзові медалі в перший день чемпіонату завоювали в розділі пумсе спортсменки регіонального центру «Інваспорт» з міста Ладижин, Вінницької області. Інна Трофименко посіла третє місце в класі Р31, а Іванна Цапціна - в класі Р34. Другий, і останній день чемпіонату Світу з паратхекводо в Анталії приніс нашій команді ще дві медалі. Антон Швець (Ладижин) виборов бронзову нагороду у своїй категорії.  Вітаємо спортсменів і їх тренера Сергія Брушніцкого, а також всю збірну України з успішним виступом на чемпіонаті світу!

Окрім того, в м. Дубай 8-12 лютого триває Кубок світу з пауерліфтингу, серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, на якому беруть участь спортсмени Вінницького регіонального центру «Інваспорт» МСУМК Нікротюк Борислав та МСУМК, рекордсменка світу Шевчук Мар’яна.  В перший день змагань Борислав Нікротюк в своїй ваговій категорії посів 2 місце серед юніорів з результатом 121 кг. Вітаємо спортсмена та його тренера Олега Пакулу з успішним виступом.  Участь в спортивних змаганнях беруть 213 спортсменів, що представляють 39 країн світу, Національна команда представлена 10 паралімпійцями.


Теги: Спорт

Переглядів: 1793
Поширень: 0

Останні новини