На вул. Литвиненко у під'їзді будинку двоє підлітків побили та пограбували школяра

15 лютого працівники Вінницького відділу поліції затримали трьох правопорушників, які у під’їзді будинку побили та пограбували 13-річного хлопця. Двоє з нападників виявились неповнолітніми. У потерпілого один з нападників відібрав мобільний телефон.

До поліції звернувся 40-річний вінничанин та повідомив, що його 13-річного сина пограбували троє невідомих хлопців в під’їзді багатоповерхового будинку по вулиці Литвиненка. Потерпілого нападники побили та відібрали мобільний телефон «Xiaomi Readmi 4X».

Виїхавши на місце вчинення злочину, працівники поліції в одній з квартир будинку затримали правопорушників. Ними виявились вінничани віком 15, 17 та 19 років. Телефон потерпілого у зловмисників вилучений.

Як з’ясувалось, 13-річний потерпілий познайомився з дівчиною, яка запропонувала в колі її друзів провести час. Компанія зібралась в одній з квартир на вулиці Литвиненка. Коли дівчина прийшла туди з новим знайомим, іншим хлопцям це не сподобалось. Вони виштовхали гостя за двері та побили. Старший з нападників відібрав у потерпілого мобільний телефон.

Потерпілий, вийшовши з під’їзду, попросив у перехожих телефон та зателефонував батькові. Той викликав поліцію.         

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 6-х років ув’язнення. 




Переглядів: 2581
Поширень: 0

Останні новини