Про страхи та цілі: відверті інтерв'ю з фіналістками «Міс Вінниця-2019» (частина 1)

3 березня у театрі ім. Садовського відбудеться грандіозний фінал конкурсу краси «Міс Вінниця-2019». Наразі 16 фіналісток щоденно готуються, відвідують репетиційну залу, аби вразити вінничан гідним виступом у фіналі. 

Ми вирішили ближче познайомитися з дівчата, дізнатись про їх цілі та страхи. Для цього підготували 7 однакових запитань для кожної:

    Чому береш участь у цьому конкурсі? Назви три своїх найближчих цілі Остання прочитана книга Як ти уявляєш собі свою майбутню роботу? Ким бачиш себе через 5 років? Що тобі потрібно для відчуття повного щастя?  Чого ти боїшся найбільше в житті? Якби тобі запропонували поліпшити світ, позбавивши його всього від однієї речі, що б це було?

Що з цього вийшло, читайте далі. 

Ірина Паламарчук, 24 роки 

- Чому береш участь у цьому конкурсі?

- Активний спосіб життя завжди супроводжує мене, і саме цей конкурс може внести в нього нові емоції, знайомства, поштовх зайнятися собою як особистістю і довести собі, що ніколи не пізно спробувати щось нове та досягти в цьому успіху.

- Назви три своїх найближчих цілі?

- Найперше — це перемога у конкурсі Міс Вінниця 2019. Далі хочу організувати поїздку за кордон на відпочинок моїм батькам. А третя ціль це перемога (10 березня) у чемпіонаті України з черлідингу разом з моїми вихованцями «Wolves Junior». 

- Яка твоя остання прочитана книга?

- Остання «Гра престолів» просто вкрала у мене сон. Я майже дізналася чим все закінчилося!

- Як ти уявляєш собі свою майбутню роботу? Ким бачиш себе через 5 років?

- Роботу свого життя я знайшла вже зараз — це тренер з черлідингу. Цей видовищний спорт в недалекому майбутньому підкорить наше місто і не тільки. Через 5 років я уявляю себе в оточенні дітей. Як мама і як тренер. Вже тоді всі ви точно знатимете про мою студію черлідингу.

- Що тобі потрібно для відчуття повного щастя?

- Все, чим я займаюсь — не тільки приносить віддачу, а й вже дарує безмежне щастя. Це стосується й участі в цьому конкурсі. Невід’ємною частиною стане й те, що мої рідні та близькі, як завжди, будуть поруч. Вони підтримують мене, вмотивують правильним словом чи навіть жартом. Від цього я обов’язково посміхаюсь. Це і є для мене щастя — воно змушує рухатись лише вперед, не боятися нового і знати що щаслива я буду не сама.

- Чого ти боїшся найбільше в житті?

- Що ви можете знати про страх набрати вагу? (сміється) Або не побачити останній сезон улюбленої «гри престолів»? Якщо ж говорити про найбільший страх, то втрата близьких мені людей лякає мене більше за все.

- Якби тобі запропонували поліпшити світ, позбавивши його всього від однієї речі, що б це було?

- Я б всім серцем хотіла, аби людство ніколи не дізналося жаху війни. Найбільше болить, коли страшні сторінки історії стають реаліями нашого сьогодення.

***

Марина Сотник, 18 років 

- Чому береш участь у цьому конкурсі?

- Беру участь в конкурсі, тому що це моя мрія, якою я живу. Звичайно ж прагну вдосконалення, хочу знайомитись з новими цікавими людьми ну і отримати безцінний професійний та життєвий досвід.

- Назви три своїх найближчі цілі?

- Закінчити на відмінно університет, створити благодійний проект, написати художню книгу.

- Остання прочитана книга?

- «Дженні Герхардт» Теодор Драйзер.

- Як ти уявляєш свою майбутню роботу?

- Це має бути захоплення, яке приносило б задоволення та забезпечувало матеріально мене та мою сім’ю.

- Ким бачиш себе через 5 років?

- Успішною і щасливою людиною.

- Що потрібно для відчуття повного щастя?

- Щоб я і мої рідні були здорові.

- Чого ти боїшся найбільше в житті?

- Прожити життя так і не здійснивши свої мрії та плани.

- Якби тобі запропонували поліпшити світ, позбавивши його всього від однієї речі, щоб це було?

- Я б хотіла позбутися людської байдужості, через яку всі біди у нинішньому світі. 

***

Ольга Ільїна, 22 роки 

- Чому береш участь у цьому конкурсі?

- Хочу спробувати свої сили. 

- Назви три своїх найближчих цілі?

- Регулярно відвідувати спортзал. Розвивати свою гнучкість та сісти на шпагати. Прочитати серію книг Ольги Валяєвої. 

- Остання прочитана книга?

- Джон Грей, "Мужчины с Марса, женщины с Венеры".

- Як ти уявляєш собі свою майбутню роботу? Ким бачиш себе через 5 років?

- Тренер, хореограф-постановник, танцівник шоу-балету. Через 5 років я бачу себе успішною, щасливою та коханою, справжнім професіоналом у своїй справі

- Що тобі потрібно для відчуття повного щастя? 

- Здоров’я, хобі, підтримка близьких, робота за покликанням, гармонія з собою та любов до себе, проговорювати 21 тисячу слів в день (сміється). 

- Чого ти боїшся найбільше в житті?

- Втратити близьких людей.

- Якби тобі запропонували поліпшити світ, позбавивши його всього від однієї речі, що б це було?

- Я би залишила усе як є. Наш світ в цілому гармонійний та створений єдиним Творцем за єдиним планом. У кожного свої задачі, свій шлях та інструменти для росту душі.

Але із речей, які призводять до деградації я би виділила гординю. Це прояв егоїзму, неповаги, незаслужена зарозумілість чи приниження себе. А будь-яке звеличення — це зміщення норми, спотворення гармонії.

***

Дарина Луцюк, 17 років

- Чому береш участь у цьому конкурсі?

- Взяти участь в цьому конкурсі мріяла майже три роки. Коли переїхала в Вінницю, пам’ятаю афіші з дівчатами по всьому місту, то був 2016 чи 2017 рік. Я дивилась і мріяла опинитись на їхньому місці і стати учасницею. Це була найбільша мрія і ціль. І ось — я фіналістка.

- Назви три своїх найближчих цілі?

- Найближчим часом моя ціль — гідно поборотись за звання Міс Вінниця 2019. А взагалі, перша ціль - це закінчити відмінно коледж та вступити в університет на психолога. Хочу стати спеціалістом саме по дитячій психології. 

Друга ціль — це вивчити досконало англійську мову. Найближчим часом почну вивчати, а згодом хочу і німецьку. Третя ціль — взяти участь у "Міс Україна". А ще знаходити більше часу для того, щоб більше читати. 

- Остання прочитана книга?

- Остання прочитана книга української письменниці Світлани Талан під назвою «Коли ти поруч». Цю книгу можу порадити прочитати абсолютно кожній людині. Саме вона дає зрозуміти, що завжди потрібно покладатись лише на себе, на свої сили та ніколи не опускати руки.

- Як ти уявляєш собі свою майбутню роботу? Ким бачиш себе через 5 років?

- Можу впевнено заявити, що в цю роботу я вкладу серце та всю душу. Я працюватиму в тій сфері, яка буде приносити мені задоволення. Це буде власна справа — скоріше всього школа справжньої та сучасної леді з додаванням курсу модельної справи. Точно можу сказати, що там буду навчати вірити в себе і бути собою. Також відкриватимемо в кожному учні свою харизму і «привабливість». Для цього і хочу вчитись на дитячого психолога, щоб бути ближче до дітей. 

Також мрію відкрити приют для котів. Ще в дитинстві я приносила з вулиці додому безхатніх кошенят і говорила мамі, що коли виросту, всіх-всіх котів заберу собі. Я виросла, але любов до тварин стала ще більшою і приют я обов’язково відкрию.

Через п’ять років бачу себе дівчиною, яка маленькими кроками, але впевненими, йде до всіх поставлених цілей. Хоча, можливо, я вже буду найщасливішою дружиною та найкращою матусею. Але на даний момент нічого сказати не можу, адже ніхто не знає як складеться наше життя. 

Але знаю точно, вийду заміж я по коханню, народжу дітей лише тоді, коли матиму такий власний дохід, щоб в разі чого, ні я, ні мої діти, ні в чому не відмовляли собі. Адже життя така штука, що сьогодні є все, а завтра — нічого ніби і не було. Я на рахунок того, щоб я могла не залежати повністю від чоловіка.

- Що тобі потрібно для відчуття повного щастя? 

- Я така людина, знаєте, що я все сприймаю близько до серця. Але ніколи не покажу жіночу слабкість і біль чужим людям. Тому для щастя мені потрібно небагато — щоб рідні мені люди були здорові та щасливі.

А якщо треба, я і «останню кофту» віддам заради них. Також, щоб відчувати себе щасливою, мені треба мати справжніх близьких друзів та кохану і вірну людину. Хоча хлопця на даний час не маю. А ще, якщо я відкриваю для себе щось нове — від цього я також стаю щасливішою. Тобто, якщо скласти ці пункти всі до одного — це і є для мене відчуття повного щастя та гармонії.

- Чого ти боїшся найбільше в житті?

- Я боюсь втратити рідних для мене людей і ще маю фобію закритого простору.

- Якби тобі запропонували поліпшити світ, позбавивши його всього від однієї речі, що б це було?

- Щоб поліпшити світ, я би позбавила його грошей. Повністю. Корупція процвітає, навчання дуже дороге, син за ці бумажки і рідну мати готовий вбити, таких прикладів ще мільйон. Тому, Ви лише уявіть, яке було б життя без грошей. Було б менше вбивств, люди б розвивались і подорожували ще більше. Всі могли б отримати освіту і бути на одному рівні.

Знаєте як буває, багаті діти доводять менш забезпечених до самогубств. Цього б теж уникли. І не було б хабарів поліції, тоді всі б відповідали за свої вчинки. І найголовніше, скільки б людей не померло? Ви лише подумайте, ліки від раку і інших важких таких хвороб були б безкоштовними! 

Ще б дуже хотіла, щоб зникли всі види наркотиків, цигарки та алкоголь. Адже, без грошей всі кордони і можливості відкриті, людям не потрібні були б наркотики й алкоголь.

Як деяка молодь зараз каже: «Щоб розслабитись, я вживаю цю гидоту». Тоді б можна було відпочивати і розслаблятись по-різному, наприклад, на якомусь острові з кучею різноманітних смачних фруктів.

***

Ось така цікава перша четвірка дівчаток-фіналісток. Слідкуйте за нашими новинами та очікуйте на наступні інтерв’ю.



Переглядів: 7189
Поширень: 2

Останні новини