​Школу мистецтв «Вишенька» відвідують перші десять немовлят

У групі раннього розвитку «Baby-Art», яка восени минулого року розпочала діяти у школі мистецтв «Вишенька»,  малюки займаються у супроводі дорослих. Батьки приводять сюди свою малечу, щоб вони з самого початку свого життя вчились отримувати задоволення від мистецтва: музики, малювання чи танців, щоб у них розвивались творчі здібності та відкривались їхні таланти.  

Сучасні фахівці ринку праці стверджують, що світ настільки швидко змінюється, що для комфортного та безпечного життя в ньому потрібні абсолютно нові вміння, знання та навички. Ряд із сьогоднішніх професій в майбутньому будуть непотрібні, бо їх замінить штучний інтелект.

Найбільш затребуваними навиками людини будуть креативність, вміння нестандартно мислити, творчий підхід до вирішення стандартних завдань. 

Щоб отримати такі навики потрібно з раннього віку  розвивати праву півкулю головного мозку, яка відповідає за емоції, інтуїцію, креативність тощо. Саме на це спрямовують свою роботу викладачі в школі мистецтв «Вишенька». Натомість навчання у загальноосвітній школі робить більший акцент на розвитку лівої півкулі, яка здійснює аналіз, класифікацію, систематизацію, структурування одержаної інформації та інше.

Розуміючи такі сучасні тенденції у школі мистецтв «Вишенька» вирішили запропонувати вінничанам знайомити їхніх дітей з мистецтвом з самого раннього віку і відкрили спеціальну групу «Baby-Art». 

Особливістю занять є  музичний супровід усіх складових уроку та обов’язкова участь у заняттях одного із дорослих партнерів. Заняття  розраховані на дітей віком від 3-х місяців до 3-х років. 

«Наразі заняття відвідують 10 малюків разом із мамами. Заняття проводимо двічі на тиждень по два уроки. На них дітки співають, танцюють і займаються образотворчим мистецтвом, але все це робиться у формі гри. Місяць таких занять коштує 220 грн. Можна приходити й на пробні уроки», - зазначила директор школи мистецтв «Вишенька» Тетяна Заїчко.

Бажаючим відвідувати групи раннього мистецького розвитку «Baby-Art» варто звернутися до школи мистецтв «Вишенька» за телефоном: ‎068-692-45-59 ( заступник директора  з НВР Лозова Наталя Василівна).

Довідка

Щороку у Вінницькій дитячій школі мистецтв «Вишенька» навчається близько 1000 учнів на музичному, хореографічному, художньому або театральному відділеннях. В школі працює 18 дитячих творчих колективів, в тому числі 4 зразкових: хор старших класів «Гармонія», ансамбль скрипалів «Скерцино», дитяча театральна студія «Креатив» та ансамбль спортивного бального танцю «Star-Dance».

Адреса закладу: м. Вінниця, вул. В. Порика, 28Б, тел.: ‎(0432)55-71-50. 

Час роботи: пн. - пт.: 09:00 – 19:00. 

E-mail: VCASVyshenka@Gmail.com. 



Переглядів: 4054
Поширень: 3

Останні новини