У Вінниці відбувся другий антинаркотичний рейд

Сьогодні, 23 лютого, у Вінниці вже вдруге провели антинаркотичну мобілізацію із замальовування назв телеграм-каналів, які продають наркотики. Вперше такий рейд відбувся 9 лютого. 

Продовжити вирішили також на Вишеньці. Традиціно зібралися біля фонтану «Атлант», що на проспекті Космонавтів. Окрім представників ініціативної групи та охочих вінничан, до рейду долучилися представники творчих професій. 

Учасники кавер-гурту GLORIA теж виступають за здоровий спосіб життя та проти наркотиків, тому приєдналися до акції. 

Вишеньку обрали вдруге аби допрацювати район та промоніторити нові написи у тих місцях, де активісти вже їх замалювали минулого разу. Максимум уваги традиційно приділили теріторіям біля навчальних закладів. 

Представники ініціативної групи та організатори забезпечують активістів фарбою, респіраторними масками та гумовими рукавичками. 

Нагадаємо, перша акція відбулась 9 лютого та зібрала більше 60 людей, така ж кількість балонів з фарбою була використана. Активісти зафарбували близько 500 написів та «працювали» годину. Дізнаватись про наступні рейди та слідкувати за подіями та діяльністю активістів можна ТУТ.



Вулиці: КОСМОНАВТІВ

Переглядів: 2695
Поширень: 2

Останні новини