На Вінниччині продовжуються роботи з аварійного ремонту доріг

На замовлення Служби автомобільних доріг на аварійному ремонті працюють від 10 до 15 бригад на основних дорогах загального користування державного значення. Переважно працювали холодним асфальтобетоном, методом просочення, щебеневими сумішами. Погодні умови останніх тижнів дозволили активно працювати гарячим асфальтобетоном. 

Так, з початку року вже відновлено понад 13 тисяч квадратних метрів дорожнього полотна.

Аварійний ремонт - є частиною комплексу експлуатаційного утримання доріг, що проводиться впродовж року. Взимку і навесні має особливе значення, адже виконується різними методами враховуючи усі погодні умови, тому що головна мета – ліквідувати яму, забезпечити проїзд. Враховуючи факт, що 80% доріг державного значення потребують поточного та капітального ремонту, якщо не виконувати такий вид робіт впродовж перших місяців року, а чекати ідеальних погодних умов, це призведе до ще більшої руйнації покриття. Щороку збільшуються обсяги виконання поточних та капітальних ремонтів в області, тому поступово обсяги та потреба в аварійному ремонті буде зменшуватись.

Шановні водії, будь ласка, проїжджаючи повз бригади аварійного ремонту, будьте обережні та знижуйте швидкість, і пам’ятайте не вони зробили ями на дорогах, вони їх ремонтують.



Переглядів: 1889
Поширень: 0

Останні новини