Майстер спорту Неллі Мельничук готує поліцейські кадри

Майстер  спорту по самбо, кандидат в майстри спорту по дзюдо,  багаторазова чемпіонка  та призерка чемпіонатів України  працює в тренінговому центрі ГУНП у Вінницькій області. Неллі Мельничук влучно стріляє і володіє двома іноземними мовами. ЇЇ робота – підготовка професійний кадрів для підрозділів поліції.

Спортом  Неллі   почала займатись з 12 років. Разом зі своєю подругою вона прийшла на заняття по самбо та дзюдо, і до цього часу не перестає вдосконалювати свої вміння в цьому напрямку.

-  Я боєць по життю. Завжди ставлю перед собою нову ціль і намагаюсь її  досягти. Ніколи не  втрачаю надії, адже якщо справді чогось бажаєш, завжди  досягнеш,- розповідає Неллі.

У своїй родині вона єдина, хто носить погони. З дитинства   завжди була на боці  правди  та справедливості, тому вибір  професії був очевидним.

На службу  до правоохоронних органів дівчини прийшла  в 2004 році після закінчення Національної академії внутрішніх справ. Зараз  вона працює в невеликому та високопрофесійному колективі. Неллі разом з колегами займається навчанням та підвищенням кваліфікації усього особового складу підрозділів поліції. Її  робота  – навчати поліцейських  тактичній, фізичній та вогневій підготовці.  

Вміння навчатись самій та мотивувати до навчання інших - ось що важливо у моїй роботі, - ділиться враженнями майор поліції. Зацікавити людину можна лише тоді,  коли те, що ти робиш, приносить задоволення тобі особисто.

На базі тренінгового центру ГУНП у Вінницькій області вже понад два роки представники Європейської та Канадської місії проводять заняття з  українськими  поліцейськими. Неллі  разом з колегами також пройшли  курси зарубіжних колег. Набутим досвідом вона  ділиться з поліцейськими,  передає їм свої знання та навички.  

Неллі неодноразово брала участь  у загальноукраїнських та міжнародних змаганнях,  де  представляла поліцію Вінниччини та щоразу поверталася додому з перемогою .

Відповідальна та товариська – так кажуть  про Нелю колеги. Вона професіонал своєї справи, ніколи не зупиняється на досягнутому, постійно відвідує тренінги, бере участь у змаганнях , заради вдосконалення та професійного росту.

-    Бути професіоналом своєї справи замало, - каже дівчина .- Треба бути універсальною людиною, щоб завжди і з усіма можна було знайти спільну мову.



Переглядів: 3293
Поширень: 0

Останні новини