За два місяці до бюджету Вінниччини надійшло 1,3 млрд грн

Упродовж січня-лютого 2019 року платники перерахували до місцевого бюджету Вінниччини 1 млрд 350,9 млн грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів. Начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський зазначає, що за цей же час минулого року загальний збір до місцевого бюджету був на 232,7 млн грн меншим.

Значну частку від усіх надходжень до місцевої скарбниці, за словами посадовця, склав податок на доходи фізичних осіб – понад 821,6 млн грн. Спрощенці Вінниччини перерахували у бюджет майже 291,8 млн. грн. А за землю фізичні і юридичні особи заплатили понад 132,8 млн грн.

Дещо меншими за звітний період були суми перерахованого акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, –  майже 28,6 млн грн та 17,5 млн грн, відповідно.

Руслан Осмоловський підсумовує, що такі вагомі показники у наповненні місцевих бюджетів регіону є запорукою сталого розвитку місцевих громад Вінниччини.




Переглядів: 1610
Поширень: 1

Останні новини