Завдяки камерам відеоспостереження затримано водія, який спричинив обрив тролейбусної мережі

Сьогодні, близько шостої години ранку, внаслідок порушення правил перевезення вантажів, водій великогабаритного автомобілю МАН спричинив обрив тролейбусної мережі. Це трапилось на перехресті вулиць Лебединського та Брацлавської. Інцидент зафіксували камери відеоспостереження Ситуаційного центру. 

"Працівники Ситуаційного центру передали інформацію до Цілодобової варти та працівникам патрульної поліції. Правоохоронці, в свою чергу, одразу відреагували і затримали правопорушника. У результаті, патрульні винесли водію постанову за статтею 132 частини першої кодексу України про адміністративне порушення. Також водій повинен сплатити суму збитку за простій громадського транспорту", - каже заступник начальника КП "Муніципальна поліція"  Віталій Чигур.

За Правилами дорожнього руху, по місту заборонено рух транспорту, висота якого перевищує чотири з половиною метри. Автомобіль, який спричинив обрив мережі, був вищим. Нагадаємо, що нещодавно відбувся схожий інцидент на перехресті вулиць Київська- Коцюбинського-Брацлавська, коли водій здійснив обрив електропередач.





Переглядів: 2238
Поширень: 0

Останні новини