У ВНАУ відбувся Подільський бал

Весняні свята розпочались у Вінницькому національному аграрному університеті із найулюбленішого - Подільського балу ВНАУ-2019. 

Цього року свою танцювальну майстерність продемонстрували 11 пар із 6 факультетів університету та 6 коледжів ВНАУ та лідером по активності став факультет агрономії та лісівництва, одразу аж 6 пар-студентів факультету виявили бажання позмагатися за титул Короля і Королеви 2019.

Танцювальна програма відкрилася традиційним урочистим виходом та грандіозним полонезом.

А за мить у аграрному знову зазвучав неймовірний вальс, чарівні дами у вишуканих сукнях та галантні кавалери в костюмах і фраках вражали своєю витонченістю та граційністю. 

Нікого не залишив байдужим майстер-клас випускника ВНАУ 2005 року, керівника ансамблю спортивно-бального танцю «Олімпія» Андрія Пашиніна. Він настільки завів зал і дав можливість дебютантам просто зануритись у чуттєве і грайливе ча-ча-ча, що ніхто не помітив як швидко пролетів час.

Захід об’єднав усіх шанувальників прекрасного: керівництво, викладачі і студенти відчували себе єдиним цілим, їх об’єднала музика, танець, любов до істинної краси, грації і мистецтва. Бажаючі гості приєдналися до дебютантів у запальних танцях, поки журі підводили підсумки конкурсу. Ритм танцю заполонив навіть деканів факультетів і вони разом із дебютантами закружляли у танці під неймовірну пісню у виконанні студентів, які займаються у центрі культури та дозвілля ВНАУ, Олега Ковальчука та Єгора Звонарьова.

За мить настала тиша, зал із нетерпінням очікував оголошення Короля і Королеви «Подільського балу ВНАУ -2019». Цього року цей почесний титул здобули Єфімова Богдана та Бадьорний Дмитро. Жодна пара не залишилась без нагороди, бо всі вони показали
неабияку майстерність.

Кожна пара отримала диплом та квіти від керівництва університету, а також солодкий подарунок – такий же неймовірний, як і все свято, торт, що теж можна зарахувати до витворів мистецтва, щоправда кулінарного, який люб’язно презентував Могилів-Подільський технолого-економічний коледж ВНАУ.

 


Теги: ВНАУ бал

Переглядів: 5921
Поширень: 1

Останні новини