У Вінниці презентували онлайн-інструмент, який допоможе визначитися з кандидатом у Президенти

13 березня о 14:00 у Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат» відбулась презентація онлайн-інструменту порівняння програм топ-10 кандидатів у Президенти. 

Як розповіла регіональна координаторка ГО «Центр UA» Олена Данілова, такий інструмент у зручній формі допоможе визначитися, програма якого з кандидатів співпадає з вашим особистим баченням розвитку країни та вирішення суперечливих моментів. 

За словами координаторки, інструмент допоможе громадянам зробити раціональний вибір. Також інструмент дозволить у простий спосіб ознайомитися з позиціями кандидатів щодо низки державних політик, відображених у їхніх програмах або надані штабами на запит аналітиків. 

Всього представлено ТОП-10 кандидатів. А також 22 сфери державної політики за які відповідає чи на які має вплив президент України. Відповідаючи на питання тесту, інструмент сформує для вас топ-3 кандидатів, програми яких співпадають з вашою думкою.

Також інструмент допоможе порівняти програми кандидатів у вищезазначених сферах. Ознайомитися з інструментом та пройти тест можна тут vybory2019.pravda.com.ua



Переглядів: 2543
Поширень: 0

Останні новини