Оголошених у розшук злочинців, які стріляли в вінницьких поліцейських, затримали у Черкасах

13 березня у Черкасах працівники поліції затримали двох зловмисників, яких розшукувала чотири доби вінницька поліція. Небезпечних пасажирів маршрутного таксі, інформація про розшук яких була розміщена у засобах масової інформації та соцмережах, упізнали громадяни та  повідомили в поліцію.

Нагадаємо, 8 березня на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський неподалік с. Корделівка патрульні поліцейські за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Ауді». Під час поверхневого огляду у 24-річного водія поліцейські вилучили набої до бойової зброї. Під час перевірки поліцейськими пасажира, він раптово дістав зброю та почав у їх бік стріляти. Патрульні також застосували табельну вогнепальну зброю, але затримати зловмисників не вдалось.

Особи зловмисників поліцією були встановлені одразу та оголошені в загальноукраїнський розшук. Інформацію про розшук озброєних небезпечних правопорушників  розмістили в  центральних та регіональних засобах масової інформації, а також у соцмережах.

Як розповів начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос, завдяки пильності громадян, зловмисники були  затримані нашими колегами з Черкаської області.  60-річний затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство, шахрайства та підроблення документів.      

   

Зловмисники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, за що може загрожувати  довічне позбавлення волі.




Переглядів: 5239
Поширень: 1

Останні новини