Дівчата на візках станцювали на вінницькому фонтані під пісню Вакарчука

Днями у мережі опублікували соціальний кліп на пісню Святослава Вакарчука «Така, як ти», який знімали у Вінниці за участі п'яти дівчат з ГО "Гармонія". Кліп знімався біля літака та фонтану на Вишеньці. Відео планують подати до участі у Міжнародному конкурсі «ЛУЧШИЕ ИНКЛЮЗИВНЫЕ ПРАКТИКИ – 2018», який організовує громадська некомерційна організація «Inclusive Practices». 

У кліпі знімались Людмила Нецкіна, Світлана Петрищева, Юлія Воровська, Сюзанна Жуковська, Наталі Геращенко та Тетяна Чистякова.  За словами хореографа  і керівника вінницької Школи танцю сучасної хореографії «Болеро» Тетяни Чистякової, за мета цього кліпу "показати і надихнути людей, особливо тих, у кого давно опустились руки, що відбувається з тими, у кого давно «опустились» ноги. Найголовніше усе робити з любов’ю, тоді усе рухається і є результат".

Як ми повідомляли раніше, у Вінниці відзняли відеокліп «Небо», де головними танцюристами є дівчата на візках.

Також відео за участі дівчат озвучили  чотирма мовами: російською, українською, англійською і мовою жестів. Зйомки здійснювали за допомогою трьох камер і одного дрона завдяки вінницькій відеостудії.



Переглядів: 3295
Поширень: 2

Останні новини