«Градо Строй» визнали кращою будівельною компанією України!

Рада експертів Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття» нагородила товариство «Градо Строй» званням «Краще підприємство України» в галузі будівництва, а керівника підприємства Гліба Юшкова відзначили орденом «Лідер України» за вагомий внесок у розвиток українського суспільства.

На честь лауреатів, що внесли вагомий внесок у розвиток українського суспільства,  в державній резиденції Малий Маріїнський Палац, що в Києві, відбувся прийом Асамблеї ділових кіл.

На подію з’їхалися лідери в галузях економіки, бізнесу, науки, культури та спорту України. Захід провели 20 грудня 2018 року, відповідно до найвищого церемоніального протоколу —  під Державним прапором України з почестями військової почесної варти. Гостей вшановували концертом Академічний ансамбль пісні й танцю Національної гвардії України.

Генеральна дирекція Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття» урочисто запросила товариство «Градо Строй» на церемонію нагородження. Вінницька компанія стала єдиним підприємством в галузі будівництва, яку експерти центру ефективного управління відзначили як найкращу компанію України в галузі будівництва.

«Завдяки вашим зусиллям, наполегливості та послідовності дій, кероване вами підприємство увійшло в когорту кращих підприємств України. Об’єктивно оцінюючи Ваші позиції на національному рівні, Рада експертів Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття» прийняла рішення щодо нагородження вашого підприємства дипломом та званням «Краще підприємство України», — писав у листі директор всеукраїнського центру ефективного управління, голова Координаційної ради Віктор Вознюк.

Щорічну церемонію нагородження лідерів України проводить Асамблея ділових кіл — міжнародна громадська організація провідних промисловців, бізнесменів, діячів освіти, науки й культури, журналістів. Вона заснована у грудні 1998 року та підтримана Президентом і Урядом України. У 2003 році, після підписання в Лондоні (Великобританія) Хартії про співпрацю з Європейською Бізнес Асамблеєю, Асамблея ділових кіл отримала статус міжнародної.

Мета іміджевої програми «Лідери XXI століття» ‒ формування позитивного іміджу лідерів у політиці, економіці, науці, освіті та культурі. Тож, крім відзнаки «Краще підприємство України» в галузі будівництво, відзначили керівника підприємства «Градо Строй» Гліба Юшкова орденом «Лідер України» за досягнення лідерських позицій в управлінні підприємством та вагомий особистий внесок у суспільно-економічний розвиток України.

«Градо Строй» — це команда професіоналів, які старанно і якісно виконують свою роботу. На даний час у Вінниці компанія «Градо Строй» зводить житловий комплекс «Комфорт» на Стрілецькій, 1.

Звертайтесь за адресою: вул. Стрілецька, 1а.

Телефони відділу продажу: 068-43-21-234; 063-364-37-45



Переглядів: 4233
Поширень: 5

Останні новини