Незабаром у Вінниці стартує новий сезон муніципального велопрокату

Nextbike – новий сезон. Автоматичні станції велопрокату планують запускати в роботу з 29 березня. Наразі фахівці перевіряють двоколісні на справність після зимівлі.

Наразі у Вінниці встановлено півтора десятка станцій, де можна взяти сучасний двоколісний транспорт на прокат.

Для того, щоб скористатись послугою, потрібно реєструватись на сайті або через додаток на смартфоні nextbike.ua. Розрахунок безготівковий, через мобільний банкінг. Достатньо біля велосипеда просканувати QR-код на його борту та мандрувати містом.

Перша і наступна година катання вартує 20 гривень, а третя і далі – по 50 гривень.

Для зручності можна придбати й абонемент на місяць чи сезон. Новий тариф «Вікенд на сезон» коштує 600 гривень. За ним можна орендувати велосипеди за пільговою ціною протягом трьох днів на тиждень — п’ятниця, суботу, неділя.

Нагадаємо, станції муніципального прокату розміщенні за наступними адресами:

вул. Ващука (Вишенька)/вул. Келецька; Західний автовокзал; Зупинка Студентська, Вінницький Національний технічний Університет; вул. Брацлавська/вул. Замостянська; Площа Європейська, біля Вежі; вул. Келецька/вул. Пирогова; вул. Пирогова/Електромережі; Парк Дружби Народів/вул. А. Первозванного; вул. Келецька/пр. Космонавтів; вул. Келецька/вул. 600 річчя; Центральний Автовокзал; Залізничний вокзал; вул. Стрілецька/вул. Київська; вул. Коцюбинського, поручі з пам’ятником М. Коцюбинського.

Тож, накатавшись на двоколісному, не забудьте залишити його на одній зі станцій прокату. Адже за невчасне його повернення, велосипедисту  світить штраф - до 15 000 гривень.

Послугою «двоколісний на прокат» за минулу осінь скористались близько пів тисячі разів.


Теги: вело

Переглядів: 2352
Поширень: 1

Останні новини