Наступного тижня у ВНТУ відбудеться дводенний Ярмарок Кар'єри

Давно мрієш знайти роботу, але не знаєш з чого почати?  BEST Vinnytsia знає…

26-27 березня у другому корпусі Вінницького національного технічного університету буде проходити щорічна виставка вакансій – Ярмарок Кар’єри.

Це унікальна можливість для відвідувачів поспілкуватися з представниками провідних компаній Вінниці та дізнатися про особливості роботи у тій чи іншій компанії, про вимоги до працівників, які зараз є серед роботодавців та про те, що вони пропонують студентам, як потенційним робітникам

Для запрошених компаній це чудова нагода знайти людей, які в майбутньому можуть стати частиною їх колективу. Адже зараз серед молоді є багато перспективних і талановитих особистостей, які готові до старанної праці та кар’єрного росту.

Цього року Ярмарок Кар’єри буде проводитись протягом двох днів, кожен з яких буде корисним для всіх, хто прагне дізнатися, що на них чекає в майбутньому та знайти роботу.

На заході відвідувачі матимуть можливість заповнити резюме, яке потрапить на стіл до кожної з присутніх компаній. Також, уже зараз Ви можете заповнити електронний варіант резюме на офіційних сторінках заходу у соціальних мережах.

Організатором заходу є вінницький осередок європейської студентської організації BEST (Board of European Students of Technology – Рада студентів технічних університетів Європи).

Детальніше про захід Ви можете дізнатися за одним із посилань: FacebookInstagram, Telegram



Переглядів: 2219
Поширень: 1

Останні новини