Інноваційні поліфункціональні та житлові комплекси від SAGA Development

На ринку нерухомості Києва набирає обертів нова тенденція — будівництво поліфункціональних комплексів, де можна жити, працювати, відпочивати і розважатися. Девелоперська компанія SAGA Development, орієнтуючись на кращі практики світового досвіду, створює насправді комфортний простір для життя. Забудовник займається реалізацією поліфункціональних і житлових проектів нерухомості в Києві та Одесі.

Знайомство з SAGA Development

Будівельна компанія Сага заснована в 2016 році. Протягом цього часу завоювала репутацію надійного забудовника. У лютому 2018-го було введено в експлуатацію перший об’єкт нерухомості — ЖК NEW YORK Concept House.

Ретельно продумані концепції проектів, використання якісних матеріалів та високий рівень виконання будівельних робіт, креативні суспільні простори, створення ком’юніті, інноваційні технології, прогресивна система безпеки — головні принципи роботи SAGA Development. На етапі будівництва житлового комплексу інвестор може замовити перепланування квартири.

На території ЖК передбачено облаштування дитячих майданчиків, workout-зон, місць для відпочинку, паркінгу, зарядних станцій для електромобілів. Перші поверхи більшості комплексів відводяться під об’єкти комерційного призначення.

У житлових та поліфункціональних комплексах SAGA Development запланована SFERA living system. Екосистема управління будинком складається з мобільного застосунку SFERA (підтримується на Android та iOS), управителя ATMOSFERA та системи «розумний дім». З власного гаджета мешканці зможуть оперативно розв’язувати питання, які стосуються їхнього комфорту: замовляти клінінгові послуги, оплачувати рахунки за комунальні послуги, повідомляти управителю про побутові проблеми та ін.

На будівництво житлових комплексів є вся необхідна документація. Ознайомитися з нею можна на офіційних сайтах проектів.

Проекти SAGA Development

Пропонуємо ознайомитися з популярними проектами нерухомості комфорт-класу:

RYBALSKY — поліфункціональний район біля Дніпра. Проектом передбачено будівництво дев’яти будинків-кварталів, облаштування торгової вулиці вздовж пішохідного бульвару та відкриття сучасного дитячого освітнього центру.

SAN FRANCISCO Creative House — комплекс, де передбачено два житлових будинки, бізнес-центр та Mainstream School.

HAPPY HOUSE — новий житловий комплекс, концепція якого орієнтована на сім’ї з дітьми. Передбачено відкриття дитячого садка нового покоління, розрахованого на 120 дітей, центру розвитку дитини та Mama Hub.

Нижче представлені комплекси, які відповідають стандартам нерухомості бізнес-класу:

CHICAGO Central House — комплекс, який знаходиться в 350 м від станції метро «Олімпійська». У фасад будівлі буде інтегровано 12-метровий куб зі скла з діджитал-скульптурою всередині.

KANDINSKY Odessa Residence — комплекс апартаментів у Приморському районі Одеси. На території передбачено відкриття спортивного клубу, detox-центру, магазину делікатесів, ресторану.

RESIDENT Concept House — клубний будинок, розташований в історичному та діловому центрі столиці. Більшість вікон виходять на Володимирську і Жилянську вулиці. На дахах заплановано тераси для відпочинку.

EINSTEIN Concept House — житловий комплекс, у якому передбачено всього 28 квартир. Відчинити будинок буде можливо, приклавши палець до сканера відбитку або скориставшись індивідуальною безконтактною картою стандарту Mifare.

Більш детальну інформацію ви можете отримати у відділі продажів. Телефони шукайте на офіційних сайтах проектів.


Переглядів: 4162
Поширень: 4

Останні новини