Вінничан закликають долучитись до флешмобу від Нацполіції "Пристебнися-збережи життя"

Пристебнись за кермом та скинь «пруф» у мережі. Вінничан закликають долучитись до флешмобу від Нацполіції України.

За кермо – лише в ремені безпеки, а фото з хештегом #пристебнися - #збережижиття розмістити у Фейсбук. Такі умови флешмобу, який запустила Національна поліція України.

Акція покликана популяризувати безпеку водія авта й пасажирів в дорозі. Власникам машин пропонують залишати свої селфі за кермом, щоправда при цьому обов’язково бути пристебнутим пасом безпеки.

В такий спосіб, нагадують усім водіям та їхнім пасажирам, що це проста звичка, яка здатна врятувати життя. Адже за результатами дослідження, проведеного в рамках Кампанії "За безпечні дороги" восени цього року, три з чотирьох водіїв в Україні не пристібаються пасками безпеки.

«Пристебнута завжди, в мене це автоматично виходить. Не розділяю думку водіїв, що це треба робити лише за межами міста. Ми родиною часто подорожуємо країнами Європи. Там водії завжди користуються пасками не тому, що бояться штрафів (а вони, повірте, більше за наші), а тому, що цінують своє життя і тих, кого везуть», - розповідає учасниця флешмобу, вінничанка Катерина Руденко.



Переглядів: 3680
Поширень: 0

Останні новини