Друзям і прихильникам – Людмила Квєтна презентувала колекцію на честь ювілею свого ательє

Вже двадцять років дизайнерка Людмила Квєтна дарує вінничанкам стильне вбрання,  що приховує недоліки та підкреслює переваги кожного з улюблених клієнтів. В квітні цього року авторському ательє Людмили Квєтної виповнюється рівно 20 років!

Показ свіжої весняно-літньої колекції авторського ательє відкривав Vin Fashion Week і перед початком дійства дизайнерка взяла слово й промовила: «Присвячую цю колекцію усім тим, хто був поряд, підтримував, надихав, мотивував та спрямовував на пошуки нового, цікавого, незвичайного. Моїм друзям і стильним прихильникам! Моїй команді і моїй сім’ї! Дякую! Сьогодні все для вас! Насолоджуйтесь!»

Колекція «2 по 10 (два по десять – двадцять!» - це вибух кольорів, розмаїття фактур, цікаві прийоми крою, привабливі стилістичні вишуканості і, загалом – неймовірне уславлення жіночності.

У весняно-літній колекції застосовано виключно натуральні, високоякісні і нестандартні тканини: з 3-D ефектом, зі спеціальними покриттями, з незвичайними властивостями. Це різноманітний шовк, двосторонні та стьобані тканини, плащовки, тканини з напиленням, чимало варіацій на модну тему плісировки.

Сукні, сарафани, блузки і пальто презентовані у яскравих насичених відтінках, як і належить одягу для теплої пори року. Яблучний колір, синє-зелені відтінки, чимало ніжного рожевого, фіолетовий, ліловий, лавандовий та вибух різнобарв’я – принт з апетитними овочами та фруктами.

А ще квітковий принт, померанчевий, зелений та фіолетовий кольори поєднанні в одному образі та неповторна гра фарб весни. Блискучий прояв весняно-літніх тенденцій, найбільше уособлення витонченості та грації, яскрава елегантність – все це у ювілейній колекції Людмили Квєтної!



Переглядів: 3912
Поширень: 6

Останні новини