Вінничан запрошують взяти участь у творчому конкурсі «Пасхальні візерунки»

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради проводить конкурс «Пасхальні візерунки» для дітей з багатодітних родин. Творчі роботи приймають до 19 квітня. 

Участь у конкурсі можуть взяти діти з багатодітних родин Вінницької міської об’єднаної територіальної громади: дошкільнята, діти молодшого шкільного віку та підлітки. На конкурс можуть бути подані творчі роботи виконані за такими напрямками: писанкарство, квілінг, орігамі, витинанка, вишивка бісером та хрестиком, лозоплетіння, картини, пасхальні кошики, екібани та інші вироби виконані в різних техніках.

Обов’язкова умова - роботи мають бути виготовлені учасниками Великоднього фестивалю власноруч, повинні відповідати темі конкурсу, мають бути художньо завершені та естетично оформлені. Не будуть прийматися роботи, які не відповідають тематиці заходу.

Кожна подана на Великодній конкурс робота повинна додатково супроводжуватися анкетою з короткою історією про родину та автора художнього твору, а також відміткою про бажання взяти участь у безкоштовному майстер-класі із писанкарства (для учасників віком від 12 до 16 років). Разом з творчими виробами і анкетою, претенденти подають до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків м. Вінниці або посвідчення багатодітної сім’ї. 

19 квітня 2019 року о 12.00 для учасників Великоднього фестивалю «Пасхальні візерунки» у приміщенні актової зали Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Вінниці, за адресою: м.Вінниця, вул. Соборна, 50 відбудеться театралізована шоу-програма «Великодня казка».

У програмі: зустріч з казковими персонажами, ігри, конкурси, розваги, сюрпризи та подарунки для учасників фестивалю, виставка творчих робіт «Пасхальні візерунки», а також – безкоштовний майстер-клас із писанкарства. 

    



Переглядів: 2980
Поширень: 0

Останні новини