«Нива» відкриває сезон домашнім матчем із «Чайкою»

В суботу, шостого квітня, «Нива» проводить перший офіційний матч цієї весни. Гратиме на стадіоні СК «Нива», початок о 15.00. Наш суперник – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область).

Вона посідає передостаннє, 9-е, місце групи «А» чемпіонату України з футболу у другій лізі. В той же час «Нива» поки перебуває на 4-й позиції.

У нашій команді немає травмованих футболістів. Проте не зможуть допомогти в поєдинку із «Чайкою» капітан Ігор Маляренко і нападник Максим Яськов, які відбувають дискваліфікацію.

"Нам складно буде без Ігоря Маляренка. Але в «Ниві» зараз створено конкурентоздатний колектив. І практично будь-якого гравця є ким  замінити", – каже головний тренер нивівців Колінс Нгаха.

Наставник «Ниви» вважає, що в нашій групі «А» всі команди є приблизно рівними за силою.

"Результат гри залежатиме не стільки від суперників, а від нас самих! Від майстерності і самовідданості футболістів «Ниви», які повинні вирішувати поставлені завдання. Скоро дізнаємося, як ми готові до сезону, – каже Колінс Нгаха. – Я час під часу спостерігав за контрольними матчами «Чайки». Приміром, із командою «ЛНЗ-Лебедин», котру наш найближчий суперник виграв. Будемо аналізувати й інші матеріали".



Переглядів: 1967
Поширень: 0

Останні новини