У Вінниці близько 2000 багатодітних родин отримуватимуть нову допомогу від держави

З першого квітня 2019 року усім багатодітних родинам на третю дитину і кожну наступну держава надаватиме допомогу у розмірі 1700 грн.

Це буде додаткова виплата, яка доповнить сімейний бюджет і виплачуватиметься доки дитині не виповниться 6 років.  

«Кабінетом Міністрів України 13 березня прийнято постанову №250 «Деякі питання надання соціальної підтримки багатодітним сім’ям». Нею передбачено, що з першого квітня буде виплачуватися грошова допомога на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях. Розмір допомоги 1700 грн. У Вінниці таку фінансову підтримку  отримають близько 2000 родин», – повідомила директор департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова.  

Щоб отримати допомогу, потрібно звернутися до територіальних Прозорих офісів  в управління соціального захисту населення департаменту соціальної політики міської ради за місцем проживання (Прозорий офіс «Вишенька» по просп. Космонавтів, 30; Прозорий офіс «Старе місто» по вул. Брацлавська, 85).

Для цього з собою потрібно мати: заяву одного з батьків дитини, який постійно проживає разом з дитиною, що складається за формою, затвердженою Мінсоцполітики; копії свідоцтва про народження всіх дітей (з пред’явленням оригіналу); копії посвідчення батьків багатодітної сім’ї (з пред’явленням оригіналу); копію посвідчення дитини з багатодітної сім’ї (з пред’явленням оригіналу); заяву із зазначенням рахунку  відкритого у банківській установі на  ім’я заявника; Також необхідно пред’явити паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків заявника.  




Переглядів: 2277
Поширень: 0

Останні новини