Шість років проведе у в’язниці зловмисник за крадіжку авто

Чернівецький районний суд призначив покарання 22-річному підсудному, який у червні минулого року незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ 2107». Суд призначив раніше судимому чоловікові покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

В червні 2018 року працівники поліції затримали 22-річного жителя с. Моївка Чернівецького району за підозрою у викраденні автомобіля «ВАЗ 2107». Знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, зловмисник помітив припарковану автівку на узбіччі дороги. Він змів безперешкодно скористатися транспортним засобом, адже двері автомобіля були не зачиненими, а ключі знаходились в замку запалювання. Рухаючись на транспортному засобі, викрадач  пробив колесо та вимушений був зупинитись. 

Один з мешканців села впізнав автомобіль односельчанина та зрозумівши, що за кермом не власник - зателефонував до поліції. Правоохоронці затримали зловмисника.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин та крадіжки.

Згідно з вироком суду зловмисника визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на шість років з конфіскацією майна.



Переглядів: 2333
Поширень: 0

Останні новини