15 квітня відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу «Благодійна Вінниччина»

15 квітня у Вінниці пройдуть урочистості з нагоди завершення четвертого регіонального етапу конкурсу «Благодійна Вінниччина – 2018», тож Янголи добра – унікальні бурштинові статуетки потраплять до своїх нових власників.

Нагадаємо, що минулого року черговий регіональний етап стартував  у рамках національного конкурсу «Благодійна Україна». Між іншим, Вінницька область втретє стала лідером за кількістю поданих заявок.

Провідною метою національного конкурсу є розвиток ефективного соціально орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик. 

Учасниками заходу є ті, хто надає допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем, втілення необхідних благодійних ініціатив. Під час конкурсного відбору експерти також враховували реалізацію благодійних проектів (ініціатив) та роботу суспільних інституцій, які провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні.

Церемонія нагородження переможців «Благодійної Вінниччини – 2018» відбудеться 15 квітня у приміщенні арт-галереї «ІнтерШик» (вул. Архітектора Артинова 12а).

Захід розпочнеться о 17:00



Переглядів: 3298
Поширень: 0

Останні новини