Приборкання бурхливих «Стихій»: нова колекція від Katrin Fox на VFWKids

Святом дитячої моди стане вже другий захід Vinytsia Fashion Week Kids і серед показів дизайнерів, що створюють моду для дітей та підлітків, буде і представниця Вінниці.

Відома дизайнерка Katrin Fox презентує свою свіжу весняно-літню колекцію «Стихії» вже у п’ятницю 5 квітня о 14:30 у ресторані AURA.

Натхненням для створення стильних новинок слугував мультфільм «Аватар Аанг повелитель стихій». Колірна гамма колекції простягається від наймоднішого у сезоні коралового до глибокого синього, також задіяні білий, хакі, золотий, срібний і чорний. Із візуальних ефектів присутні забарвлення амбре, гофровані тканини і мерехтливі паєтки.

Основою колекції стануть вечірні та коктейльні вбрання для малих і дорослих, буде презентовано одяг для дітей та підлітків, а також схоже вбрання для матері і доньки, так званий family look. Романтичний стиль і повсякденно-нарядний у суміші зі спортивним складуть цікаву синергію. Це одяг не лише ефектний, але й зручний.

Тканини – шифон і трикотаж, а також розшиті блискучими паєтками. Святкові сукні і сяючі світшоти з принтами на тему різноманітних стихій занурять в останні тренди весни-літа.

Цього разу на подіум вийдуть не лише діти-моделі, але й їх батьки. Це своєрідний соціальний експеримент, покликаний ще більше зблизити покоління. Разом вони братимуть участь у показі, підтримуватимуть один одного перед виходом на сцену і, таким чином, отримають незабутній досвід та краще зрозуміють себе.

Особливістю показу стане участь мами з донькою, які перемогли у конкурсі кращих карнавальних костюмів з образом лисички! Сонячна Сашенька отримала тоді найбільшу кількість голосів і призом для неї та її мами стала участь у показі нової колекції від дизайнерки Katrin Fox.

Ефектна і зручна колекція «Стихії» це багато яскравих експериментів із вбранням для модників і модниць, малих і дорослих. Це гармонія вогню, землі, повітря і води втілена у чудовому одязі.


Теги: мода

Переглядів: 3106
Поширень: 0

Останні новини