Поліцейські розшукали двох неповнолітніх дітей протягом доби

13-річну школярку, яка 2 квітня не повернулась зі школи додому, працівники поліції знайшли ранком наступного дня на одній з вулиць м. Вінниці.

Поки цілу ніч дівчину шукали поліцейські та батьки, вона прогулювалась  містом зі своїм товаришем. Ще одного зниклого, 11-річного жителя Шаргородського району, працівники поліції розшукали у районному центрі, куди він поїхав рибалити, не попередивши рідних.

2 квітня близько 23.00 до Вінницького відділу поліції звернувся 40-річний вінничанин з заявою про зникнення своєї 13-річної дочки. За словами батька, близько 8.00 його малолітня дочка пішла в школу і додому не повернулись. Батьки зниклої намагались самотужки її розшукати, але безрезультатно. Телефон дівчини був вимкнений.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції обласної поліції Людмила Кузнєцова, усю ніч працівники вінницької поліції шукали семикласницю. Працівники ювенальної превенції опитали друзів і знайомих зниклої дівчини, встановили, з ким вона спілкувалась у день зникнення, перевірили громадські місця, де вона могла знаходитись. Ранком, 3 квітня, дівчину знайшли на одній з вулиць мста. Вона гуляла разом з другом.

За словами школярки, вона хотіла погуляти нічним містом і ранком збиралась повернутись додому.

Ще одного зниклого хлопчика протягом півгодини розшукали шаргородські поліцейські.        

Сьогодні, 3 квітня, до поліції звернулась жителька одного з сіл району з повідомленням про те, що її 11-річний син не повернувся зі школи. Як з’ясувалось, хлопчик забув, що сьогодні відмінили уроки, і у школу не потрібно було йти. Тож зі школи він  вирішив не повертатись додому, а поїхати порибалити у райцентр. Для цього навіть придбав на ринку вудку. Дорогою до ставка його перепинили поліцейські.  

З неповнолітніми працівники поліції провели профілактичну бесіду. Їм пояснили, що така поведінка може нести потенційну загрозу їхньому життю та здоров’ю.
 



Переглядів: 2400
Поширень: 0

Останні новини