Будинок з унікальним плануванням квартир

Сучасний, затишний і комфортабельний житловий комплекс «Комфорт», розташувався у Замостянському районі на вул. Стрілецькій 1.

Його особливістю є вдале поєднання двох найважливіших переваг:

розташування в тихій і зеленої частини столиці; безпосередня близькість до транспортних артерій міста.

На перших поверхах у комерційних приміщеннях відкриються магазини, аптеки, офіси, кав’ярні та дитячі розвиваючи секції. І, звісно, для маленьких мешканців ми запроектували сучасні дитячі та спортивні майданчики і навіть власний дитячий садок.

Архітектори підняли будинки на п’єдестал, щоб, з одного боку, зробити життя мешканців більш сучасним, ну а з іншого, за рахунок закритої території і ефективного використання дворового простору кожного із будинків, — затишним і комфортним. В той же час з вікон квартир жителів нових велетнів відкриватиметься чудовий краєвид на нічим необмежені простори столичного міста.

Новий комплекс має абсолютно унікальні фасади. Але головна особливість цього об’єкту – індивідуальне планування кожної квартири. Відчуйте себе архітектором і дизайнером! Будівельники зводять квартиру за вашим бажанням – саме ви плануєте розташування кімнат, кухні, санвузлів.


Переглядів: 2368
Поширень: 2

Останні новини