Податківці Вінниччини поділились секретами професії зі студентською молоддю

На початку квітня майбутні фінансисти – студенти Вінницького торговельно-економічного інституту Київського торговельно-економічного університету на декілька годин стали відвідувачами Вінницького управління ГУ ДФС у Вінницькій області.

Під час „Дня відкритих дверей” вони мали нагоду ознайомитись із реформуванням фіскальної служби, з її оновленою структурою та функціями, а також дізнались про новітні електронні сервіси.

Під час екскурсії студентам розповіли про цікаві історичні факти із запровадження податків у різних державах. Детально поінформували про сучасну систему оподаткування, її переваги та відмінності, основні завдання, які сьогодні поставленні перед працівниками служби.

Після теоретичної частини гості побачили на практиці, як платники отримують ті чи інші адміністративні послуги у Центрі обслуговування платників, а також подають звітність. Враховуючи те, що в Україні нині триває декларування громадянами доходів, отриманих упродовж минулого року, не оминули увагою і цю тему.

Нагадали студентам для кого декларування доходів є обов’язковим, а хто може робити це з метою отримання податкової знижки. Розповіли про три шляхи подання декларації про доходи та про нові можливості Електронного кабінету платника податків.

Студенти подякували податківцям за час, проведений із користю для навчання та подальшої роботи. У свою чергу податківці, запрошуючи їх до подальшого спілкування, висловлювали переконання у тому, яку б сферу діяльності в майбутньому не обрали студенти, отриманні знання про податкову систему загалом та податки зокрема стануть їм у нагоді, і як громадянам, і як майбутнім професіоналам.



Переглядів: 4592
Поширень: 0

Останні новини