У Вінниці змагались в творчості «Діти доброї волі»

Третій фестиваль талантів для дітей, позбавлених батьківського піклування з різних інтернатів та вихованців соціальних центрів зібрав понад пів сотні учасників.

Готуючись до творчих батлів, які проходили в «Плеяді», діти кілька місяців вправлялись у хореографії, акробатиці, грі на різноманітних інструментах, зокрема, на ложках, вчились вокалу та акторській майстерності. Більшість юних артистів – на велику сцену вийшли вперше.

Ідея зібрати юні таланти на одній сцені належить вінничанці Діані Мороз. Вона опікується цими дітьми вже понад десятиліття. «Головний меседж конкурсу – трансляція бачення дітей добра, милосердя та прагнення зробити себе і навколишній світ краще. Це створення умов для стимулювання у дітей прагнення саморозвитку та самоорганізації», - розповідає організаторка.

Конкурс проходив у два етапи. В першій частині діти співали, танцювали, грали та декламували вірші. А потім презентували свої відео-ролики на соціальну тематику. У них закликали дорослих бути людяними та робити добро. 

Переможці конкурсу –  вже незабаром поїдуть на відпочинок у козацький табір. З пустими ж руками не відпустили жодного учасника: діти повезли із собою плазми, мікрохвильові печі, набори для спорту та багато солодощів.



Переглядів: 2141
Поширень: 0

Останні новини