Першого вересня у Вінниці відкриється новий навчальний заклад

Про це зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Івасюк під час наради в Департаменті освіти і науки, яка відбулась сьогодні, 18 червня.

За словами посадовця, з 1 вересня у м.Вінниці відкриється новий навчальний заклад – Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді, який працюватиме в рамках реалізації тристоронньої угоди між Вінницьким національним технічним університетом, Вінницькою обласною державною адміністрацією та Департаментом освіти і науки ОДА.

«На сьогодні вже призначений директор та укладені відповідні угоди з Національним технічним університетом. Так, виш виділив для ліцею 1400 м2 та надав гуртожитки для учнів. Також навчальною програмою передбачено додаткові години для позакласної роботи, лабораторних та технічних робітОсобливо приємно, що у новоствореному навчальному закладі будуть працювати багато відомих, заслужених викладачів. На мою думку, ліцей стане родзинкою освітньої системи Вінницької області. Сподіваюсь, що обдаровані діти Вінниччини прагнутимуть до навчання у цьому закладі та отримають якісну допрофесійну підготовку», - зазначив Ігор Івасюк.



Переглядів: 2558
Поширень: 0

Останні новини