Карбоновий пілінг: все про процедуру

Карбоновий (вуглецевий) пілінг — революційна лазерна процедура. Вона абсолютно безболісна та не вимагає значних витрат часу. За кордоном її називають «China Doll Peel» (Пілінг Китайської Порцелянової Ляльки).

Процедура стане корисною для людей з жирною та тьмяною шкірою, вуграми на обличчі або тілі, збільшеними порами. Це відмінний спосіб відлущити і оновити шкіру, тому що карбоновий пілінг забезпечує миттєвий результат (освіжаючі зовнішній вигляд і залишаючи шкіру більш м'якою, гладкою і пружною).

Етапи проведення карбонового пілінгу

Процедура включає в себе відразу два процеси — вплив лазера і фотоомолоджування. Проводиться за допомогою гель-маски і спеціального апарату.

Очищення шкіри. Перед сеансом обов'язково віддаляється вся косметика та наноситься антисептичний гель. На шкіру наносять шар рідкого вуглецю і він проникає глибоко в пори.Під час цього процесу починають відриватися відмерлі клітини та очищається поверхневий шар. Лазерний фототермоліз — глибокий прогрів тканин. Коли лазер проходить по поверхні, він руйнує вуглець, знімаючи з нього мертві клітини шкіри, жир і забруднення. Після закінчення сеансу залишки гелю і маски видаляються за допомогою спеціального засобу, наноситься заспокійливий крем, відповідний типу шкіри.

Показання до процедури

мімічні та вікові зморшки; жирна шкіра, активна діяльність сальних залоз; вікове в'янення шкіри; сильне зневоднення верхніх шарів епідермісу; шрами після вугрової висипки; пігментні плями і веснянки.

Щоб дізнатися, де в Хмельницькому зробити карбоновий пілінг, та чи потрібен він вам, проконсультуйтеся з фахівцями (записатися можна за посиланням https://anacosmo.ua/meditsinskaya-kosmetologiya/karbonovyj-piling/)

Переваги карбонового пілінгу

Очищення. Вуглець має здатність поглинати жир і забруднення глибоко всередині пори. Коли лазер проходить по поверхні, він руйнує частинки вуглецю, беручи з собою поглинений матеріал. Відлущування. Вуглець н підриває мертві клітини шкіри, вугри і ефективно відлущує шкіру. В результаті виходить більш м'яка, сяюча шкіра з зменшеним розміром пір і рівним тоном. Омолодження. Вуглецеві пілінги також націлені на глибокі шари шкіри, щоб стимулювати вироблення колагену, що, в свою чергу, зменшує зморшки, робить шкіру більш щільною і пружною, а колір обличчя більш світлим і рівним. Лікування акне і знищення шкірного жиру. Тепло, що виділяється вуглецевими пілінгу, має 2 додаткових переваги. Воно зменшує бактерії P.Acnes, що відповідають за розвиток акне, а також стискає сальні залози, що призводить до зниження шкірного жиру, отже, до зменшення застоїв в порах. Лікування може виконуватися на будь-якій частині тіла, включаючи спину і груди. Ефективність — результати помітні відразу, навіть після єдиного сеансу; Безболісність — у багатьох слово «пілінг» асоціюється з почуттям печіння і дискомфорту, але під час подібного сеансу пацієнт не відчуває ніяких хворобливих відчуттів; Відсутність реабілітаційного періоду. Після сеансу пацієнт практично відразу відправляється додому. Дотримання складних правил і рекомендацій не потрібно. Починається природна регенерація.

 Чи є протипоказання?

За словами хмельницьких експертів, протипоказань до цієї процедури небагато, а саме:

онкологічне захворювання; вагітність, лактація; сильні запальні процеси на оброблюваних ділянках; келоїдні шрами; герпес; порушення в меламиновом обміні; кардіостимулятор, перенесені інфаркти та інсульти, серйозні захворювання серцево-судинної системи; алергія на діоксид вуглецю; індивідуальна непереносимість.

Перед проведенням пацієнти повинні пройти обстеження, здати аналізи. Це допоможе звести до мінімуму всі ризики, які можуть бути пов'язані з протипоказаннями до проведення.

Після збору анамнезу та обстеження лікар може винести остаточний вердикт — чи можна конкретному пацієнту проходити пілінг карбонової сумішшю. Також бажано провести тест на алергію. Для цього необхідно нанести на невелику ділянку шкіри трохи карбонової суміші.

Якщо рішення лікаря позитивне, варто спробувати процедуру. Після неї жінки стають помітно молодше, їх шкіра чиста і свіжа, сяє здоров'ям.


Переглядів: 50315
Поширень: 29

Останні новини