У Вінниці виявили підприємство, яке умисно ухилялось від сплати понад 1 млн грн земельного податку

За процесуального керівництва прокуратури Вінницькій області слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Вінницькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ухилення суб‘єктом господарської діяльності упродовж 2013-2016 років від сплати земельного податку у значному розмірі, що становить  понад 1 млн гривень.

Установлено, що підприємство здійснює свою господарську діяльність на території Вінницької міської ради, використовуючи земельні ділянки площею 1,4166 га, за що сплачувало земельний податок до місцевого бюджету.

Однак, в порушення вимог Податкового кодексу України підприємство умисно не подавало за вищевказані період податкові декларації по сплаті земельного податку, які фактично використовувало.

Наразі органом досудового розслідування та галузевим відділом прокуратури області проводяться допити свідків, тимчасові доступи до речей та документів, виконуються інші першочергові слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об'єктивне дослідження обставин кримінального правопорушення.

Хід досудового слідства контролюється прокуратурою Вінницької області.



Переглядів: 1725
Поширень: 0

Останні новини