Де краще взяти кредит онлайн чи займ на карту

Банки відомі своїми складними процедурами погодження кредитів і тому люди не поспішають туди звертатися, коли потрібно взяти в борг невелику суму коштів. А ще потрібно зважати, що для оформлення кредиту в банку, необхідно зібрати великий об’єм документів, потратити час щоб знайти поручителя. Все це підштовхує потенційних позичальників до пошуку нових джерел фінансування. Найшвидше і без зайвих клопотів взяти в борг невелику суму коштів вдасться в мікрофінансових організаціях. Вони не вимагають від клієнтів довідки про доходи чи інших документів та застосовують простіші підходи до оцінки фінансового стану, що робить їх займи доступними для широкого кола людей.

Взяти кредит онлайн на карту в мікрофінансовій компанії CashBerry можуть практично всі. Вони не встановлюють жорстких критеріїв до потенційних позичальників, не вимагають щоб їх дохід знаходився на певному рівні. Крім цього для того, щоб взяти гроші онлайн на карту не потрібні: довідка про доходи, копія трудової книжки, підтверджуючі документи на майно. Завдяки лояльному підходу до оцінки фінансового стану ймовірність взяти кредит онлайн в фінансовій компанії перевищує 90%. Відмову можна отримати тільки в наступних випадках:

невірно вказані дані в онлайн-заявці; в потенційного клієнта наявна велика кількість прострочених боргів; позичальник вже користується кредитом в мікрофінансовій організації.

Займи онлайн на карту можуть оформити дієздатні і працездатні фізичні особи та приватні підприємці віком від 18 років, які постійно проживають на території України. Інших вимог до потенційних клієнтів немає. Завдяки відсутності обмежень в розмірах заробітної плати та в трудовому стажі, взяти займи онлайн на карту можуть навіть наступні категорії клієнтів: студенти, пенсіонери, підприємці-початківці, батьки в декретній відпустці. Крім них подати заявку на кредит і отримати кошти можуть навіть люди з наявною простроченою заборгованістю. Але лише при умові, що об’єми прострочки незначні.

Оформити онлайн займ на карту не складно навіть людині з мінімальними навичками роботи з комп’ютером та Інтернетом. Заявка на кредит CashBerry в макрофінансову організацію подається через офіційний веб-сайт макрофінансової організації. Завдяки цьому звернутись за займом вдасться з будь-якого місця: в дома, на роботі, перебуваючи в магазині, парку, просто йдучи по вулиці. Крім цього немає обмежень і в часі звернення. Отримати швидкий займ на карту можна цілодобово та щоденно. Перевагою фінансових компаній являється реальна можливість взяти кошти пізно вночі, навіть в суботу чи неділю.

Заявка на онлайн кредит обробляється автоматично і вже за декілька хвилин потенційний клієнт отримує відповідь на контактний номер телефону. Далі йому залишиться лише верифікувати платіжну карту та підписати електронну форму кредитного договору. Тільки після цього гроші переказуються на платіжну картку.

Слід зазначити, що онлайн гроші на картку вдасться отримати без застави і поручителів, що робить кредитування в мікрофінансових компаніях ще більш доступним.


Переглядів: 5894
Поширень: 0

Останні новини