Юних шахістів запрошують поборотися за півмільйона гривень на турнірі, який увійде до Книги рекордів України

З 3 по 7 липня у Вінниці пройде наймасовіше дитяче шахове змагання – міжнародний турнір серед дітей віком до 14 років. Він має зібрати понад півтисячі учасників. І за цим показником потрапити до Книги рекордів України! Спортсмени гратимуть на роликовій арені ТРЦ «Мегамолл». Тим часом їхні тренери, батьки і вболівальники зручно розташуються на трибунах.

Значна масовість і широка географія будуть досягнуті завдяки рекордному для юнацьких змагань в Україні призовому фонду – понад півмільйона гривень. Його гарантує президент Вінницької обласної шахової федерації, елітний міжнародний гросмейстер із Німеччини Аркадій Найдіч.     

Фестиваль складається із 5-ти окремих турнірів: до 14-ти років (2005 р.н. і молодше), до 12-ти років (2007 р.н. і молодше), до 10-ти років (2009 р.н. і молодше), до 8-ми років (2011 р.н. і молодше), до 6-ти років (2013 р.н. і молодше). Наразі триває реєстрація на це грандіозне дійство. Допускаються всі охочі, незалежно від статі, громадянства і шахової кваліфікації. Довідкова інформація і запис за телефоном: (097)-177-93-23 (Володимир Олександрович Вусатюк).

Довідка

Детальну інформацію читайте в положенні

Анкета для реєстрації учасника знаходиться за посиланням



Переглядів: 1625
Поширень: 0

Останні новини