70 дітей взяли участь у Великодньому фестивалі «Пасхальні візерунки»

Традиційно, перед Великодніми святами у Вінниці для дітей із багатодітних родин влаштовують творчий фестиваль «Пасхальні візернуки». Цього року у ньому взяли участь 70 дітей із 24 родин Вінницької міської об’єднаної територіальної громади. Сьогодні, 19 квітня, було презентовано виставку творчих робіт учасників фестивалю. 

«Взяти участь у Фестивалі виявили бажання 70 діток. Творчий захід зібрав роботи, які виконані у різних техніках. Діти продемонстурвали свої роботи з писанкарства, квілінгу, орігамі, витинанки, вишивки бісером та хрестиком, лозоплетіння, картини, пасхальні кошики, екібани. Учасники фестивалю отримали подарунки та позитивні емоції», - зазначила заступник директор департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Ірина Малачевська

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради у актовій залі Територіального центру соціального обслуговування влашутвав для учасників конкурсу театралізовану шоу-програму  «Великодня казка». Учасники зустрілися з казковими персонажами, взяли участь у майстер-класах з писанкарства та лозоплетіння. 



Переглядів: 3040
Поширень: 6

Останні новини