У Вінниці оберуть «Місіс мама-2019»

Вперше у нашому місті пройде благодійний конкурс для багатодітних вінничанок. Переможниця отримає корону та незабутню мандрівку Європою.

Матусі віком від 30 до 50 років, які виховують троє та більше дітлахів продемонструють, що їхній світ – це не лише домашнє господарство. За корону найкрасивішої та найталановитішої мами змагатимуться 14 вінничанок. Серед них – матері-одиначки, ті, які виховують діток з інвалідністю та мами-вдови.

Претендентки на корону та титул «Місіс Мама – 2019 взяли участь у тематичних фотосесіях.

Під час підготовки до конкурсу вінничанки проходять різноманітні майстер-класи.

Офіційна церемонія відбудеться 30 травня у ресторані «Гостевія» о 18:00. Організатори діставлять туди учасниць прямо з дому. 

Жінки матимуть чотири виходи, щоб довести свою неперевершеність і талант. На конкурсанток чекають діадеми, стрічки із номінаціями, та багато інших сюрпризів. «Місіс Маму – 2019» нагородять короною переможниці.

«Це надзвичайно важливо — показати багатодітним мамам, що їхнє життя не обмежується лише дітками та веденням домашнього господарства. Адже вони разом з тим ще й люблячі дружини, привабливі, цікаві жінки та творчі особистості. Впевнена, що кожна учасниця отримає незабутні враження», - розповідає співорганізаторка конкурсу Людмила Станіславенко.

Головні призи: подорож Європою, посудомийна машина, телевізор. А гроші від продажу квитків на захід - підуть на сімейний відпочинок на морі для 4 переможниць.



Переглядів: 4258
Поширень: 1

Останні новини