Вінничани здобули 21 нагороду на чемпіонаті України з кікбоксингу

Другий тур чемпіонату України з кікбоксингу фінішував у Києві. Одночасно відбувався чемпіонат столиці. Окремо змагалися діти й дорослі. За медалі боролися кікбоксери Рівного, Запоріжжя, Тернополя, Києва, Запоріжжя, Луганська, Полтави, Вінниці, Могилева-Подільського, Дніпра. 

11 вінничан, вихованців клубу "Слава", стали призерами змагань. Загалом вони здобули 21 нагороду, серед яких є й золоті. Зокрема, чемпіонами у різних категоріях стали Михайло Павлюк (три перших місця!), Ілля Педоренко, Андрій Черняк і Аліна Ратушняк. 

- Переважно наші учасники перемагали не нокаутами, за очками. Адже юним бійцям ще не дозволений повний контакт, - прокоментував головний тренер збірної Вінниччини з кікбоксингу (WKA), керівник клубу "Слава" В'ячеслав Отеранський

За підсумками стартового туру збірній Вінниці вручили кубок за третє командне місце. 

- Командні результати другого туру оприлюднять на наступному етапі. Поки нас випереджають рівняни. Але сподіваємося поборотися з ними за першість, - продовжує В'ячеслав Отеранський

Після всіх етапів чемпіонату України буде відібраний склад учасників на чемпіонати Європи і світу. За словами В'ячеслава Отеранського, серед вінницьких кікбоксерів (переважно золотих медалістів) є п'ять кандидатів на ці путівки.



Переглядів: 3228
Поширень: 0

Останні новини