Вікенд, який перекине в далеке минуле або топ-5 екскурсій у травні краєзнавчим музеєм

Набридли шашличні посиденьки – рушаємо до музею. Цікаві інтерактивні екскурсії, які не залишать байдужими ані дорослих, ані діток, Вам гарантує Вінницький краєзнавчий музей.

Низку травневих подорожей залами минулих епох – розпочинають «Археологічні мандри». На «урок виживання» в умовах первобутніх людей, вінничан та гостей міста запрошують до музею 4 травня о 15:00. Під час екскурсії відвідувачам обіцяють віднайти давно забуті уміння людей, які проживали на нашій території тисячі років тому.

Наступною в програмі вихідного дня на травень від Краєзнавчого музею - тематична екскурсія, присвячена Дню Перемоги: «В боях за Вінниччину. Події Другої Світової». Її відвідувачам проведуть в четвер 9 травня о 15:00. Екскурсоводи познайомлять із військовою зброєю та одностроєм захисників різних часів. 

Тематику зброї продовжать в неділю, 12 травня. На огляд відвідувачів – демонстрація зброї від найдавнішої та можливість зробити фото в лицарських обладунках.

Провести ніч в музеї усіх охочих запрошують 18 травня в день Європи у Вінниці. Екскурсії стартують з 22:00 години.

«Легенди чаювання» занурять відвідувачів краєзнавчого в аристократичні посиденьки за бадьористим напоєм. Таємниці традицій чаювання в Україні та історію самовару відкриють в останню суботу травня, а саме 25 о 15:00.

В інтерактивні мандрівки минулим потрібно заздалегідь реєструватись на сайті музею.

Тел. для довідок та реєстрації: 063-651-74-46



Переглядів: 3886
Поширень: 1

Останні новини