Вінничанка, яка розводить породистих собак на продаж, влаштувала на своєму подвір’ї «Освенцим»

Трупи собак – на подвір’ї своєї сусідки виявили жителі Старого Міста. 

Обуренню людей немає меж: жінка вже багато років розводить породистих псів, а тих, що вмирають – просто викидає під паркан, який межує із сусідським.

«Ми живемо через межу, з її подвір’я постійно сморід — це запах мертвих тварин. Річ у тому, що наша сусідка має свій розвідник породистих тварин. Це різні собаки, а ще коти. Їх дуже багато, живуть вони в вольєрах. Те, що вона не хоронить собак, а викидає їх просто, ми помітили вже давно. Всі спроби розв'язувати питання – невдалі. Ані жінка, ані її чоловік не ідуть на контакт», - розповідає постраждала від сусідської байдужості Валентина Васильєва.

У вольєрах містянка розводить англійських бульдогів, хаски, мопсів та вівчарок. В одному з них, серед живих песиків — сусіди сфотографували тіло мертвої вівчарки. Коли ж «собачниця» помітила поруч зі своїм обійстям людей – витягнула його та кинула поруч із кліткою.

«Вона побачила, що ми все фіксуємо на телефон і одразу почала ту мертву вівчарку витягати. А ще труп маленького песика, видно вже давно на поийці в неї. Також у вольєрах та на подвір’ї валяються черепи та кістки від рогатої худоби, якою вона готує собак», - розповідає сусід Леонід.

Несила більше терпіти халатність своєї сусідки, люди запросили волонтерів, журналістів та викликали поліцію. Патрульні кажуть: за жорстоке поводження із тваринами винуватці заплатять немалий штраф, або ж - сядуть за ґрати.


Переглядів: 5263
Поширень: 2

Останні новини