Музейне безсоння чекає на вінничан з 18 на 19 травня в День Європи

Раз у рік, у рамках Всеєвропейської акції «Ніч музеїв», з 18 на 19 травня, музеї Світу запрошують до своїх експозицій. Незвичайну екскурсію для охочих полоскотати нерви та потрапити в минуле, краєзнавчий музей організовує вдесяте.

Крім нестандартних виставок та інтерактивних експозицій, відвідувачів зустрічатимуть гості з минулого: трипільська жінка з IV тис. до н. е., українка-подолянка, гордовита дворянка та чарівна міщанка з ХІХ ст.

«В рамках цьогорічної ночі в музеї, наукові співробітники підготували для охочий відвідати музей в темну пору доби зони минулого. Одна із цікавинок — екскурсія від фахівців в минуле без машини часу. А саме – гостини в 4 тисячоліття до н.е до трипілкі Матрони. Продовження екскурсії та наступна локація — це екскурсія новою виставкою, що сподобається поціновувачам чаювання. Далі — бліц-екскурс в помешкання подільської дівчини, яку застануть за домашніми справами. І на завершення, екскурсія від маестро слова Лариси Сименко про виставку «Життя без ґаджетів», - анонсує подію науковий співробітник та екскурсовод Олександр Фіщук.

Екскурсії стартують о 20 год. Триватимуть до 2-ї ночі.

Організатори незвичайної екскурсії обіцяють здивувати відвідувачів та подарувати незабутні враження. Та попереджають: що людям на підпитку — до музею ні ногою!

Реєстрація на організовані екскурсії обов’язкова за тел. 063-651-74-46 або у події на сторінці музею. Її відкриють 10 травня.

Вхідний квиток: для дітей та студентів – 20 грн, дорослих – 30 грн (з врахуванням екскурсійного обслуговування та фотографування)

А от вдень – 18 травня, вхід до музею вільний, з нагоди Всесвітнього Дня Музеїв.  



Переглядів: 2357
Поширень: 0

Останні новини