Перша Вінницька онлайн школа підвищення особистісної ефективності - soft-skills

Не кожна людина здатна дозволити собі проходити курси оффлайн. Подібні заходи займають багато часу, частіше за все проходять ввечері, іноді людям необхідно викраювати навіть усі вихідні. Для цього треба шукати у графіку вільний час, перебудовувати свої плани. Буває так, що навчання проходить у іншому місто або країні. А як же робота, сім’я та особистий відпочинок зрештою? У такій ситуації дистанційне навчання дуже рятує.

Онлайн платформа Soft Skills Pro якраз створена для того, щоб економити дорогоцінний час. Людина може проходити курс в будь-який зручний момент. Самі відеоуроки тривають не більше 15 хвилин, при цьому розкривають всю суть теми. У кожного користувача є свій особистий кабінет, у якому можна відслідковувати свої успіхи та досягнення. А також там буде поповнюватись «полиця» із сертифікатами за кожен рівень, який учасник пройшов.

Для зручності курс розділений на декілька рівнів. Усього їх у курсі шість. Навчання починається зі самого простого та поступово наближається до більш складних. Як тільки учасник закінчує проходити один рівень, він проходить ключовий тест та готовий іти далі.

Саме головне у дистанційному навчанні – це розуміння того, що матеріал засвоївся. В онлайн школі особистої ефективності Soft Skills Pro такою перевіркою є тести. Вони супроводжують учасників після кожного уроку на протязі усього навчання.

Перед початком навчання також є можливість пройти тест, який продемонструє початковий рівень володіння гнучкими навичками (soft skills). А можна одразу переходити до навчання.

Чому такі курсі необхідні кожному?

Цей стислий курс включає в себе всі необхідні для сучасної людини навички, починаючи з уміння висловлювати свої думки та завершуючи менеджментом і розподілом обов’язків.

Щоб відчувати себе комфортно в будь-якій обстановці, впевнено спілкуватися з людьми різного статусу та бути затребуваним фахівцем – необхідно постійно навчатись чомусь новому.

Подібний курс може стати чудовою основою для тих, хто бажає змінити свою професію чи стати більш успішним у тій сфері, в якій працює. Будь-які зміни більше не будуть здаватися такими такими стресовими, так як людина починає розуміти себе набагато краще.

Кожен бажає оточити себе розумними, успішними та цікавими людьми.  Завдяки такій формі навчання, у кожного є можливість стати тією людиною, з якою будуть хотіти спілкуватися та співпрацювати.


Переглядів: 2581
Поширень: 0

Останні новини